Parížsky šalád

Ingrediencie:
 

  •  100 g šampiňóny
  • 200 g cesnaku, kúsok nakrájanej salámy
  • 100 g syra Comte, nakrájaný a o šúpaný
  •  1 hlávkový šalát

     
  • 6 lyžíc oleja z vlašských orechov
  • 2 lyžice vínneho octu
  • 2 čajové lyžičky dijonskej horčice
  •  soľ
  • čierne korenie

 Príprava:

  •  
  •  Dajte olej z vlašských orechov, vína dijonská horčice, soli a korenia do šalátovej misy.Všetko spolu zmiešame
  • .Dajte huby, cesnak klobása, syr Comte v mise. Pour over te dressing and toss gently. Prelejeme zálievkou a premiešame te ľahko.

     
  •  Usporiadame šalátové listy okolo stien a dna šalátovej misy.
  •  Lyžica šalát zmixujeme v strede misy a ihneď podávame..